• Вид:
  • Жанр:
  • Продължителност:
  • Среден рейтинг:

TREND OF THE WEEK: Сияйте с RADAPOLA

Гледай
Сподели

Тази седмица сме посветили на диадемите, тиарите и камъните. Затова с екипа на CODE FASHION посетихме бутика в София на дизайнера Юлия Салакина и нейния бранд RADAPOLA.

 

Вдъхновението за бранда си RADAPOLA Юлия намира в жаждата да създава красота около себе си. Инспирирана от модните гиганти, тя първо създава няколко диадеми, които бързо се превръщат в любими за приятелките й, а към днешна дата нейните бижута и тиари са главни гости на специалните поводи за редица клиенти.

 

Не след дълго красивите бижута са подкрепени и от разкошни официални и булченски рокли, за да може да се завърши целия моден кръг. Впечатляващо е с каква прецизност към детайла работят Юлия и екипа й. Всеки камък е поставен с математическа точност без никакъв компромис с качеството. Затова и всяко тяхно бижу е с дълъг живот и перспектива да се превърне в семейна реликва, предавана от майка на дъщеря.

 

Неслучайно Юлия създава само по една бройка от всеки модел, както и много сетове за майки и дъщери, с които да ознаменуват най-скъпоценните си лични празници.

Диадемите, тиарите и бижутата на RADAPOLA могат да бъдат носени както на мега официални събития, изискващи сетове по протокол, така и в ежедневието ни, за да придадат още блясък на понякога не толкова звездните ни дни.

 

Насладете се на разговора ни с прекрасната Юлия, която освен модата, владее и българския ни чуден език до съвършенство.

custom-fvplayer
Без отзиви за: TREND OF THE WEEK: Сияйте с RADAPOLA
Напиши първи отзив

Отзиви TREND OF THE WEEK: Сияйте с RADAPOLA

В момента няма отзиви за TREND OF THE WEEK: Сияйте с RADAPOLA
Scroll to top