• Type:
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:

TREND OF THE WEEK: Погледнете живота през розови очила с новите тенденции от KWIAT

Play
Share

Пролет/Лято 2022 пристигна и с нови предложения при слънчевите и диоптричните очила. Както и при дрехите, и тук можем да се насладим на размах и много ярки цветове! Формите са разнородни, като преминават рязко от изцяло обемни и големи до по-минималистични предложения. Видно е, че бурните емоционални състояния, които преживява света, пряко се отразяват и на модния пулс.

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА

Отличителният белег при слънчевите очила ще са удебелените дръжки. При дамските слънчеви очила ще преобладава експлозията на цветове като фуксия, оранжево, синьо, преливащи цветове, но и много футуристични прозрачни рамки, които придават на лицето по-интересни форми.
За господата остават класическите модели, но отново с прозрачни рамки. За най-малките от KWIAT залагат на разнообразие, което да задоволи всеки един малчуган в цветните му мечти.

ДИОПТРИЧНИ ОЧИЛА

Диоптричните очила също са цветни и с разнообразни форми. Съветвам ви винаги да гледате на тях като на една инвестиция за комфорта на очите ви. Не само за вас, но и за най-малките, които от портфолиото на KWIAT могат да изберат за себе си очила с много специални рамки.
Вижте кои във видеото тук :

custom-fvplayer
No reviews of TREND OF THE WEEK: Погледнете живота през розови очила с новите тенденции от KWIAT
Leave First Review

Reviews for TREND OF THE WEEK: Погледнете живота през розови очила с новите тенденции от KWIAT

There are currently no reviews for TREND OF THE WEEK: Погледнете живота през розови очила с новите тенденции от KWIAT
Scroll to top