• Вид:
  • Жанр:
  • Продължителност:
  • Среден рейтинг:

TREND OF THE WEEK: LYNNE с първи бутик в България

Гледай
Сподели

Вече официално първият физически магазин на марката LYNNE в България е факт. Тази седмица имам удоволствието премиерно да ви разходя из уютния им и отлично подреден бутик в MALL SERDIKA. Брандът, базиран в Гърция, предлага абсолютно всичко за един модерен гардероб, който да попълните с цели нови сетове за броени минути.

Изключително впечатлена съм от предложенията им за ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2022. Успях да създам визии, подходящи както за летните температури в града, така и за серията от почивки и приключения, които топлите дни ще ни подарят.

Ярките цветове са умело застъпени в многообразни варианти. Фееричните тоалети от две части, шармантните капели и удобни еспадрили ни пренасят директно на морския бряг. Моят офис избор е костюм от две части в синьо, съчетан с удобен бял Т-шърт и два варианта за обувки – висок ток или удобни класически бели маратонки. Ако ви предстоят официални събития, LYNNE отново е точният избор. Вечерните им рокли можете да съчетаете с елегантните чанти, колани и бижута на бранда.

Ако пък сте почитатели на минималистичния гардероб, последното ми предложение от Т-шърт, джинси и красива голяма чанта е точно за вас. Всички артикули на марката можете да намерите и онлайн на lynneshop.com

custom-fvplayer
Без отзиви за: TREND OF THE WEEK: LYNNE с първи бутик в България
Напиши първи отзив

Отзиви TREND OF THE WEEK: LYNNE с първи бутик в България

В момента няма отзиви за TREND OF THE WEEK: LYNNE с първи бутик в България
Scroll to top