• Type:
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:

Trend of the Week: Ikarov

Play
Share

Въпреки метеорологичните условия навън, времето за плаж наближава и малките несъвършенства по тялото ни могат да помрачат настроението ни. Не бива! Предполагам, че всяка една от нас знае, че борбата с целулита е целогодишна и дълга, но в нея на помощ идват и продуктите на Ikarov.

Маслата са много повече от тренд не само в инстаграм, а и в реалния живот. За щастие фирма Ikarov е семейна компания с изследователска страст към натуралните съставки, основана през 1991 година и тази година празнува 30-тата си годишнина. През дългите години работа дейността и асортиментът на фирмата се разширяват. Арома-козметиката в наши дни става все по- достъпна за употреба и в домашни условия. А маслата за масаж се използват от квалифицирани СПА центрове и професионални масажни салони в цялата страна. Тайната на продуктите на Ikarov е в собственото ноу – хау, разработено от инженер – технолога Ивайло Пенков, основател на фирмата.

За мен фактът, че брандът е семеен бизнес, е още една предпоставка за още по- персонализиран подход и работа с детайла. От Ikarov разказват, че всички формули са лично тествани от семейството като гаранция за качество. През изминалите 30 години, фирма Ikarov е многократно награждавана и високо оценявана с различни награди. Натуралните масла, съдържащи ценни мастни киселини, витамини, минерали и други биологично-активни вещества (сквален, фитостероли и тритерпени) са отличници в стимулирането на жизнените функции на кожата. Подходящи са за всички възрасти и типове кожа, както и за ежедневна употреба сутрин и вечер.

Във видеото ще ви покажа топ 3 продукти от марката, които за мен са жизнено важни особено за летните месеци. Това са продукти, с които ще изваете тялото си и ще накарате кожата ви да сияе с изцяло натурални съставки и кадифен загар!

custom-fvplayer
No reviews of Trend of the Week: Ikarov
Leave First Review

Reviews for Trend of the Week: Ikarov

There are currently no reviews for Trend of the Week: Ikarov
Scroll to top