• Вид:
  • Жанр:
  • Продължителност:
  • Среден рейтинг:

TREND OF THE WEEK: FRANCЀS -аромати от Франция

Гледай
Сподели

Опиянени от едно от най-френските творения, а именно парфюма, тази седмица ще ви запозная с нов бранд за българския пазар. Създателите на FRANCЀS буквално са ни донесли духа на френските улици в малки бутилчици.

Парфюмът от векове се е доказал като вечно модерен. Той е с нас през всеки сезон. Освен трайността му, за ароматите са важни още куп компоненти, които да съблюдаваме. Да избереш точния парфюм за теб е като да срещнеш точната любов. Задачата е трудна, но това не трябва да ни отказва. Защото, ако си достатъчно упорит, ще се намерите.

Със сигурност щом чуете френски парфюм в главата ви изникват лавина от марки, много, от които световни гиганти. Но който и аромат да изберете, важно е да изразява вашия характер и индивидуалност, да бъде вашата визитна картичка, както и да се радвате на качество.

Парфюмерията е тайнство и религия. Изкуството на този занаят е познато още в Древен Египет, по-късно достига в Европа и дълги векове е удоволствие, което само неприлично богатите могат да си позволят. Любопитен факт е и че по-голямата част от майсторите на парфюми са се събрали отново във Франция и по -точно в малката френска перла на Лазурния бряг – Грас. Част от тези факти и още куп тънкости при търсенето на съвършения парфюм ще ви разкажем в новия епизод на TREND OF THE WEEK.

Без отзиви за: TREND OF THE WEEK: FRANCЀS -аромати от Франция
Напиши първи отзив

Отзиви TREND OF THE WEEK: FRANCЀS -аромати от Франция

В момента няма отзиви за TREND OF THE WEEK: FRANCЀS -аромати от Франция
Scroll to top