• Вид:
  • Жанр:
  • Продължителност:
  • Среден рейтинг:

Тайните на Kashmir Wellness & Spa във Fashion Lifestyle Еп. 8

Гледай
Сподели

Джуджи и две великолепни Ани-та! Част от душата на Kashmir Wellness & Spa Velingrad, чаша ароматно просеко от VOGA и много забавни истории от кухнята на един луксозен хотел…

Спа хотелът, с атрактивно име и още по-атрактивен интериор и екстериор се намира високо над града, далеч от улиците и останалите хотели и сгради. Приютен е в боровата гора над Велинград и предлага луксозни изкушения, само за възрастни. Kashmir Wellness & Spa предлага великолепни спа услуги, модерен център за wellness и масажи, външен и вътрешен минерален басейн, каменни топила с гореща вода, разпръснати из боровата гора – изкушение, което предполага романтика и уединение, в едно с природата.

Анна Масларова е маркетинг мениджър на Arte Spa&Park Hotel Velingrad и Kashmir Wellness & Spa Hotel Velingrad, повече от 7 години. Анна се гордее с дългогодишен опит в сферата на туризма. Екипът на двата луксозни хотела признава, че тя гори страстно в работата, рационална е, но и много емоционална и икрена с колегите си.

Анна Божкова е комплексен управител на Arte Spa&Park Hotel Velingrad и Kashmir Wellness & Spa Hotel Velingrad, повече от 7 години. Анна е с дългогодишен опит в сферата на хотелиерството и туризма. Най-голямото ѝ качество е изключителната ѝ грижа към всеки един служител и непрестанното търсене на начини да сплотява екипа си.

custom-fvplayer
Без отзиви за: Тайните на Kashmir Wellness & Spa във Fashion Lifestyle Еп. 8
Напиши първи отзив

Отзиви Тайните на Kashmir Wellness & Spa във Fashion Lifestyle Еп. 8

В момента няма отзиви за Тайните на Kashmir Wellness & Spa във Fashion Lifestyle Еп. 8
Scroll to top