• Вид:
  • Жанр:
  • Продължителност:
  • Среден рейтинг:

Рон Мос и Виктор Стоянов-Ергенът гости на Christian of Roma

Гледай
Сподели

Водещ на бляскавата Hollywood Night бе Димитър Рачков, а звездата от сериала „Дързост и красота“ направи световна премиера на трейлъра на актуалния си филм „Rejected“ и изпълни песента, носител на Оскар „Shallow“ в дует с италиано-българската певица Мария Елена Инфантино.
Специално послание към гости и присъстващи отправи и Нейно превъзходителство посланикът на Италия в България г-жа Джузепина Дзара.
В рамките на стилна церемония, открита от изпълнение на Мария Елена Инфантино, бяха раздадени първите по рода си призове Brand Ambassador Awards, чиито инициатор и организатор е Christian Of Roma.

Отличените като Brand Ambassador Partners са Борислав Сапунджиев – арт директор на L`Anza България и част от междунарония екип на марката, представена от Christian Of Roma, Венелин Кондаков – официален бранд амбасадор на Christian Of Roma, Георги Петков, автор на дигиталната поредица Step by Step в партньорство с Christian Of Roma, Кристиан Милев – талантлив и ексцентричен фризьор, Любен Николов – създател на най-успешния български бранд MiAmante, Зорница Стойчева – главен техник на екипа на Alfaparf България и единствената българка, част от международния технически тим на бранда. Творческото дуо Слав и Хубен и Диляна Флорентин бяха наградени за изключителната им работа по традиционния годишен календар на Christian Of Roma.

Статуетките им бяха връчени от собственика на Christian Of Roma, г-жа Елена Кристиано, която се обърна към гости и присъстващи с трогателни думи на благодарност: „Не мога да опиша с колко радост е изпълнено сърцето ми, виждайки ви всички вас, заедно, на живо. Преживяхме две тежки години и вярвам, че тази вечер ни обединява в името на надеждата! Преминахме през трудностите заедно и съм благодарна, че креативността в нашата индустрия вдъхнови всички ни да продължим да се развиваме и да надграждаме постигнатото!“

Церемонията продължи с връчването на Special Brand Ambassador дипломи и отличия за петте технически екипа на водещите брандове, съответно – екип L`Anza, екип Alfaparf, екип BES, екип O-Way и екип Insight. Главният мениджър на компанията Мария Данчева връчи и специални дипломи на четирима от партньорите и вдъхновители на компанията – гримьора Борислав Соколов–Бони, топ-колориста Любомир Средков, творческия директор на Christian Of Roma Academy Маурицио Пироло-Маури и майстора на бръснача Асен Налбантов.

Най-голямо въодушевление предизвика последната категория награди Brand Ambassador Awards в конкурсната програма. Номинираните във всяка от петте категории бяха определени от членовете на „Brand Ambassador Club“, а победителите бяха излъчени чрез отворено гласуване на Фейсбук страницата на „Christian of Roma“. В категория „CREATIVE“ победител е Оля Николова, Атанас Куцинов грабна статуетката в категория „NEW TALENT“, за „BLOND MASTER“ бе избрана Таня Г….. , в категория „STYLING“ бе отличена Фатме Фейзулова и призът за „TOTAL CHANGE“ грабна Диди Ярамова.

Щастливите победители не пропуснаха да се снимат на сцената с елегантната статуетка в ръце. Пластиката е дело на пловдивския скулптор Никола Костадинов. През 2006-а година той регистрира свой патент за промишлен дизайн, по-известен като „Ваза Европа“, представящ единството на европейските нации. През 2012 г. по повод „Деня на Европа“, подарява модел на вазата на „Община Пловдив“.

Холивудската знаменитост Рон Мос поздрави победителите и обяви световната премиера на трейлъра на най-новия си филм „Rejected“, след което изпълни наградената с Оскар песен от филма с участието на Лейди Гага и Брадли Купър „Роди се звезда“ – „Shallow“, в дует с италиано-българската певица Мария Елена Инфантино. Събтието уважиха и водещите Ники Кънчев и Станислава Кара.

Елегантната церемония завърши с атрактивно фризьорско шоу, с което Борислав Сапунджиев и екипа на L`Anza България представиха новата колекция на американския бранд – Hair in Motion. Залата аплодира всички професионалисти създали фантастичното шоу, костюмите и прическите на моделите, а атрактивния грим бе поверен в нежните ръце на Пепа Стоянова и нейния екип.

custom-fvplayer
Без отзиви за: Рон Мос и Виктор Стоянов-Ергенът гости на Christian of Roma
Напиши първи отзив

Отзиви Рон Мос и Виктор Стоянов-Ергенът гости на Christian of Roma

В момента няма отзиви за Рон Мос и Виктор Стоянов-Ергенът гости на Christian of Roma
Scroll to top