• Вид:
  • Жанр:
  • Продължителност:
  • Среден рейтинг:

Роклите на CAVIAR Couture на червения килим в Кан

Гледай
Сподели

Елица Стойчева се среща с дизайнера на CAVIAR Couture Десислава Тошева в хотел Martinez в Кан за един разговор посветен на модата и успехите… Пред обектива на Huawei Pura 70 Ultra

Десислава Тошева извървява пътя от родния Лом до големите червени килими, изцяло водена от любовта си към модата. Въпреки че от дете е увлечена по дизайна, Деси учи бизнес и маркетинг в университет във Великобритания, което и помага да развие идеално своя маркетингов моден план и само за седем години създава устойчив моден бранд, който е още една хубава причина името на България да се споменава с добро.

CAVIAR Couture привлече интереса на най-големите модни издания в света като Vogue, Elle, L’Officiel, Harper’s Bazaar, Madame Figaro, Amica, а миналата година Десислава Тошева облече и майката на Илън Мъск – Мей Мъск за корицата на InStyle.

Вече четвърта година българският дизайнер е част от шоурума на звездите в Кан. Нейният бранд CAVIAR Couture е все по-предпочитан от световните звезди.

Кого облече за червения килим тази година в Кан и ексклузивни кадри от фотосесията в хотел Martinez за InStyle, гледайте в репортажа на Елица Стойчева и нейния най-послушен, най-верен и ултра модерен оператор – новият Huawei Pura 70 Ultra.

custom-fvplayer
Без отзиви за: Роклите на CAVIAR Couture на червения килим в Кан
Напиши първи отзив

Отзиви Роклите на CAVIAR Couture на червения килим в Кан

В момента няма отзиви за Роклите на CAVIAR Couture на червения килим в Кан
Scroll to top