• Type:
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:

Новата колекция на BSB – TREND OF THE WEEK

Play
Share

Изключително рядко една жена може да намери всичко за аутфита си на едно място. От скрънчито до обувката. Огромната палитра на аксесоари и дрехи в BSB е впечатляваща.

С удоволствие и изключително приятната компания на Рая Методиева в Mall Paradise ще ви покажем новата колекция на BSB за Пролет/Лято 2022.

Започваме със серията, която е изцяло създадена с мисъл за природата и носи точното заглавие Togetherland. С нея ще се насладите на еко подхода на BSB за създаването на дрехи от естествени материи като памук, лен, тенсел или още познат като лиосел, които спомагат за минимизирането на влиянието върху околната среда.

От марката са ни подготвили и 2 основни линии BSB Collection и BSB Jeans, предлагащи богата гама от артикули, които да посрещнат всички нужди на съвременната жена в ежедневна и официална обстановка.

Не са пропуснали и тоалетите за по-специалните ни моменти. За тях можем да избираме от предложенията в линията BSB Gold, която е създадена за по-специални поводи, каквито са и наближаващите абитуриентски балове. Тази серия предлага разнообразие от елегантни, бляскави и изтънчени тоалети, с които ще заблестите на всяко официално събитие.

В голяма част от предложенията е залегнало и гръцкото ДНК на бранда, в сетове от две части с типичните за тях ръкави, линии и деколтета. Разгледайте всичко в детайли във видеото тук и на сайта, където онлайн можете да поръчате точния за вас размер.

 

custom-fvplayer
No reviews of Новата колекция на BSB – TREND OF THE WEEK
Leave First Review

Reviews for Новата колекция на BSB – TREND OF THE WEEK

There are currently no reviews for Новата колекция на BSB – TREND OF THE WEEK
Scroll to top