• Вид:
  • Жанр:
  • Продължителност:
  • Среден рейтинг:

Гала вечер на “Великолепната Жена” 2024

Гледай
Сподели

На 8 март 2024 година се проведе първата Гала вечер на “Великолепната Жена”, посветена на международния ден на Жената

Йордана Димитрова, основател на “Великолепната Жена” отправи своите благодарности и поздравления към гостите:
“Добре дошли на Първата Гала вечер на Великолепната Жена, която се надявам да превърнем в традиция за всеки 8 Март. Радвам се да виждам как нашата общност се разраства, все по-често се присъединяват и нашите любими мъже, благодаря Ви Господа за подкрепата!

През последните години моята мисия е да върна на Света истинската ЖЕНА – женствена, грациозна, елегантна и вътрешно и външно. Дами, благословия и предизвикателство е да си истинска жена в съвремието ни. Бъдете жените на новото време – осъзнати, че държите огромна сила в ръцете си и можете да промените света към по-добро! Честит 8-ми Март!”

На ексклузивното събитие бяха обявени и първите награди на списание “Великолепната Жена”. Отличия получиха 12 Дами за принос към развитието на онлайн медията.

Бляскавата Гала вечер се проведе в балната зала на Хотел “InterContinental Sofia”. Гостите на това елегантно събитие се насладиха на 4 степенно гурме меню, тематична украса и изискана музика на живо от саксофонист. Водеща на вечерта беше чаровната Десислава Авджиева, която е и първата Дама включила се в Клуб “Великолепната Жена”. Вечерта завърши с много танци и подаръци за всички Дами от партньорите на “Великолепната Жена”.

custom-fvplayer
Без отзиви за: Гала вечер на “Великолепната Жена” 2024
Напиши първи отзив

Отзиви Гала вечер на “Великолепната Жена” 2024

В момента няма отзиви за Гала вечер на “Великолепната Жена” 2024
Scroll to top